Fitness met Uniek Concept / Basic-fit fitness

Basic Fit fitness is een landelijk opererende fitnessketen met sportscholen in Vlaanderen en Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit fitness een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Wat het concept van een Basic-Fit fitness verder speciaal maakt is dat de ledenpas overdraagbaar is binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas “gewoon” gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Je kunt dus heel goedkoop fitnessen met het hele gezin! Wil je een iets meer persoonlijke aanpak? Kies dan voor een personal trainer, die leert je de juiste manier te sporten. En je vindt jou personal coach mechelen zeer vlakbij.

Basic-Fit fitness; Faciliteiten

Waarom betalen voor iets waar je geen gebruik van maakt? Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar weinig sporters behoefte hebben aan alle “luxe” faciliteiten die een doorsnee sportschool standaard biedt, zoals intensieve begeleiding, sauna, douches en horeca. Toch betaal je daar automatisch aan mee, maar niet bij een Basic-Fit fitness centrum! In een sportschool van Basic-Fit staat zelfstandig fitnessen met hoogwaardig TechnoGym apparatuur centraal, niet allerlei extra’s. Zo houd je je

Zelf en jé portemonnee in vorm.

Bij Basic Fit fitness voelt elke sporter zich thuis. Dit komt omdat al onze sportscholen altijd ruim opgezet en gezellig ingericht zijn. Wil je aan je conditie werken? Dan kun je op onze moderne cardio toestellen van TechnoGym uitstekend sporten. Of doe je liever krachtoefeningen? Dan heeft Basic-Fit fitness ook een ruime keuze aan krachttoestellen en een aparte krachtruimte in de sportschool met losse gewrichten.

Wil je na je work-out even lekker relaxen? Dan kun je altijd gebruik maken van de massagestoel die bij al onze Basic-Fit fitness clubs staan. Verder heb je bij Basic-Fit fitness kleedkamers om jezelf in om te kleden voor je work-out en zijn er lockers waar de waardevolle spullen in opgeborgen kunnen worden.
In onze sportscholen heb je ook altijd een gezellig zithoekje met een dranken automaat.

Je vindt bij Basic-Fit fitness dus alles wat je nodig hebt om zelfstandig te kunnen fitnessen:

Trainingszaal met meer dan 100 moderne cardio- en krachttoestellen;
Krachtruimte met losse gewrichten;
Kleedruimtes;
Lockers;
Massagestoel en
Zithoekjes met dranken automaat.

Basic-Fit fitness; Begeleiding

Bij Basic-Fit fitness staat het zelfstandig fitnessen centraal. Dit betekent uiteraard niet dat je helemaal geen begeleiding kunt krijgen. Zo zijn er in al onze sportscholen gratis trainingsschema’s te verkrijgen, waarmee je gericht kunt werken aan jouw specifieke trainingsdoelen. Verder kun je op de club om uitleg vragen bij onze medewerkers die op de club aanwezig zijn. Zij helpen je graag verder!

Basic-Fit fitness; De ideale combinatie

Zoals je uit dit verhaal kunt opmaken is Basic-Fit een uitstekend centrum om lekker te sporten en met je gezondheid bezig te zijn. Het enige wat je hier echt mist is iemand die je actief begeleid. Iemand die je stap-voor-stap uitlegt wat en hoe je het moet doen. Dit is bij Basic-fit fitness simpelweg niet mogelijk vanwege de lage maandelijkse kosten.

‘Wij hebben hier de oplossing voor gevonden!’

Wij hebben een online programma opgezet waar wij jou persoonlijk online helpen om jou doelstellingen te bereiken. Je leert wat training is, hoe je oefeningen moetuitvoeren en wat je het beste kunt eten naast het trainen. Dit met uiteindelijk als doel snel en verantwoord gewicht te verliezen, meer conditie opbouwen en/of meer kracht en spiermassa te ontwikkelen.